Werken bij

 

Wedstrijd Administrateur

Credit Sportif XL is op zoek naar een collega die verantwoordelijk is voor de financiële afhandeling en service op wedstrijddagen in een van de aangesloten stadions. Het maken van een totaalrapportage na afloop van een wedstrijd behoort eveneens tot de vaste werkzaamheden. Bekijk snel de bovenstaande vacature!

 

Operationeel Manager

Credit Sportif XL is op zoek naar een collega die verantwoordelijk is voor het operationeel reilen en zeilen bij Betaald Voetbal Organisaties en bij grote evenementen. Het is een veelzijdige functie door het snel, actief en moeten kunnen schakelen met verschillende partijen. Bekijk snel de vacature!

 

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Credit Sportif XL is op zoek naar een marketing & communicatie stagiair(e) die graag de theorie wil omzetten in de praktijk. Ben jij een enthousiaste teamplayer en geïnteresseerd? Reageer dan snel op de bovenstaande vacature!

 

Open Sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met commerciële, ambitieuze en flexibele talenten! Dus wil je graag bij Credit Sportif XL werken? Stuur dan je CV en open sollicitatiebrief naar info (a) creditsportifxl.nl

Snel contact

Laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search